Johansens Stamtræ

Alle har en tråd til Johansen
Prøv at klikke på "ANER"
og på "KORT" for at se hvor familien kommer fra.

Historier

» Vis alle     «Forrige «1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 16» Næste»     » Lysbilledshow

Konkursbehandling 1900

Konkursbehandling 1900 Hugo Adolf Emil Beuse.

Aar 1900 den 2. Januar KI.3 1/4 Efterrniddag mødte i Skiftekommisionen Hugo Adolf Emil Beuse, Skomagermester og begærede sit Bo sat under Konkursbehandling, da han saa sig ude af Stand til at fyldestgøre dine Kreditorer.
Han fremlagde i saa Henseende en skriftlig Rekvisition af D.D. tilligemed en Fortegnelse over sine Aktiver, en Fortegnelse over sine Passiver samt en Specifikation over sit Lager, Indbo og Inventar.
Kpt. bemærkede, at han har Borgerskab som Skomagermester, og at hans fulde Navn var Hugo Adolf Emil Beuse, hans Bopæl er Matthæusgade 15,1., og at han har Forretningslokale sammesteds i Stuen, at hans Bo ikke tidligere har været under Konkursbehandling, og at han ikke ejer fast Ejendom.
Skiftekommisionen tog Kpt's Begæring til Følge og tog hans Bo Under Konkursbehandling. Ors. Canter, som ligeledes være til Stede, antages som midlertidig Bestyrer. Det betydedes Fallenten, at Registreringsforretning viI blive foretaget i Morgen Klokken 12.
Aar 1900 d.3.Januar Indfandt Skiftekommisionen ved R. Clausen, Cand. jur. Laurits Petersen med Betjent Hansen sig i Matthæusgade 15,1. for at afholde Registreringsøg Vurderingsforretning i ovennævnte Skomagers Konkurdbo.
Tilstede var Fallenten, der erklærede sig bekendt med, at det er hans Pligt under Ansvar efter Loven at opgive alt, hvad han ejer.
Kpt. foreviste den af ham lejede Lejlighed bestaaende af en Bolig med 2 Værelser og Køkken paa 1.Sal og en Butik med et lille Værelse i Stuen, samt Værksted over Gaarden.
I Beboelsesboligen fandtes:
1 Chaiselongue 15 Kr.
1 Chaiselongue 15 Kr.
1 ovalt Bord 8 Kr.
1 Kommode 8 Kr.
1 Speil med Konsolskab 30 Kr.
2 KIædeskabe 16 Kr.
1 Regulatoruhr 10 Kr.
1 Symaskine 50 Kr.
1 Vækkeuhr 2 Kr.
1 gl.Flojbord + Sofa 5 Kr.
4 gl.Stole .......
4 Skilderier ..........
1 Hængelampe 2 Kr.
Køkkentøj,Glas og Porcelæn 6 Kr.
2 Fag Gardiner med Stang .....
2 Rullegardiner
I Butikken og Værkstedslokalerne fandtes:
Normalt inventar og et varelager af Skotoj og Materiale samt noget Værktoj. Til at vurdere dette indkaldtes Betjent Hansen, (fhv.Skomager). Hansen lovede at paabegynde Forretningen og aflevere samme i beskreven Stand til Skifteretten. Fallenten bemærkede, at den foran registrerede Chaiselongue og Sofa, hvoraf Sofaen er vurderet til 4 Kr., benyttes af hans 2 Sønner som Sengested. Han erklærede, at Boet ikke ejer Kontanter eller Værdipapirer. Til det vurderede og annoterede lovede Fallenten indtil videre at være ansvarlig. Eff. og Lageret er assurerede. Fallenten nemærkede, at der paa Toldboden henlaae en Rulle Læder, som Vurderingsmændene have at udelade fra deres Forretning.
Nogle Papirer og Bøger tages under Rettens Forsegling i Bevaring til nærmere Revision. Herved beroer det.

M.Clausen. H.Beuse. T.H.Hansen. A.Canter.Knyttet tilHugo Adolph Emil Beuse

» Vis alle     «Forrige «1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 16» Næste»     » Lysbilledshow
Program fra The Next Generation of Genealogy Sitebuilding ©, v. 12.0.2, Darrin Lythgoe 2001-2020.

Opdateres af Bendt Johansen.